Wat zijn uw plannen?

Is uw woning toe aan nieuwe ramen en deuren of zoekt u buitenschrijnwerk voor uw nieuwbouw? Wenst u uw woonruimte uit te breiden met een aanbouw of veranda? Dan heeft u aan Van Den Bergh een ervaren en een betrouwbare partner om die plannen te realiseren. Zodra wij uw plannen kennen, begeleiden wij u over het volledige bouwproces van de Allereerste plannen tot Zeer gedetailleerde afwerking.

Organisatie

 


Meten is weten

Bij Van Den Bergh werken we volledig op maat, zowel van uw ruimte als van uw budget. Nadat wij uw plannen kennen, komen we steeds ter plaatse een kijkje nemen en alles opmeten. Zo kunnen we uw situatie nog beter inschatten en nog verder mee nadenken over technische oplossingen.

Eigen productie, uitgebreide stock

In ons atelier aan het Spijker 38 in Essen produceren we veel volledig zelf. Onze vakmensen zijn er dagelijks in de weer om ramen, deuren, poorten of lichtstraten te fabriceren. Hiervoor kunnen ze rekenen op de beste materialen en de nieuwste technieken.

Van Den Bergh blijft investeren in moderne machines om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Door alles goed voor te bereiden en bewust te kiezen voor een uitgebreide stock van de meest gebruikte materialen, proberen we de plaatsing en het werk op de werf zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Op afspraak kan u steeds onze werkplaatsen een keer bezoeken. Als u benieuwd bent hoe wij uw ramen, deuren of veranda bouwen moet u maar eens komen kijken.

Vaste teams dagelijks onderweg

Van Den Bergh beschikt over vaste teams die dagelijks aan de slag zijn op onze werven. Zo heeft u ook steeds een vast aanspreekpunt als wij bij u thuis komen werken.

Wij investeren in rollend materieel zodat onze medewerkers over hedendaagse transportmiddelen beschikken om uw ramen, deuren, veranda,zonwering of garagepoorten zo snel en zo veilig mogelijk bij u te krijgen.