Coronavirus: tijdelijke onderbreking van onze activiteiten

Beste klanten,

Omdat we de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten niet te allen tijden voor 100 % konden garanderen, hebben we de moeilijke beslissing genomen om ons bedrijf volledig te sluiten. Dit alvast tot 20 april.

We hopen dan ook op uw begrip.

Voor diegenen die nu in hun kot blijven is het misschien een geschikt moment om eens na te denken over het wat na de corona-crisis. Enkele verfraaiingen aan de woning? Zonwering ? …

Grasduin gerust al eens door onze website voor ideeën of mail ons voor wat meer info of een afspraak na de crisis.

Zorg verder goed voor uzelf en voor anderen.

Creëer een ruimer gevoel in uw woning!

 

Van Den Bergh uit Essen heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring in verandabouw en buitenschrijnwerk. U kan beroep doen op onze vakmensen voor de aanbouw van een veranda, maar ook voor de plaatsing van ramen, deuren, pergola’s of overkappingen. Ook voor rolluiken, zonweringen en garagepoorten bent u bij Van den Bergh aan het juiste adres.

Kom eens langs in onze toonzaal om uw wensen kenbaar te maken. Samen zoeken we naar een oplossing op maat om in uw woning een ruimer gevoel te creëren.

Een veranda waarin u heerlijk kan wegdromen of nieuw buitenschrijnwerk dat voor meer licht in uw huis zorgt? Dit alles met veel aandacht voor duurzaamheid. Samen realiseren wij uw plannen !

Welkom

Wij werken uw project zorgvuldig volledig af van A tot Z zonder dat u zich zorgen moet maken. Ook voor klussen als het plaatsen van gipsplaten wanden, plafonds, timmerwerk of het bekleden van goten en oversteken, kan u op Van Den Bergh rekenen.

Welkom
Welkom

  Openingsuren:
maandag t.e.m. vrijdag: 8:30u - 17:30u
zaterdag: 9:00u - 17:00u
of op afspraak
gesloten op zon- en feestdagen
  H. Van Den Bergh
Spijker 38
B-2910 Essen
België
Liggingsplan
Cookie & Privacy policy
BE 0442.518.057
©2015 Van Den Bergh Verandas & Serres