Toonzaal terug open!

Vanaf dinsdag 1 december mag onze toonzaal terug open en verwelkomen we graag onze klanten weer.
Dit weliswaar onder veilige omstandigheden waarbij het dragen van een mondmasker en het ontsmetten van de handen bij het binnenkomen verplicht is.

We vragen ook om steeds de 1,5 m social distance tegenover onze medewerkers te respecteren!

Zorg verder goed voor uzelf en voor de anderen en blijf gezond !

Creëer een ruimer gevoel in uw woning!

 

Van Den Bergh uit Essen heeft reeds meer dan 35 jaar ervaring in verandabouw en buitenschrijnwerk. U kan beroep doen op onze vakmensen voor de aanbouw van een veranda, maar ook voor de plaatsing van ramen, deuren, pergola’s of overkappingen. Ook voor rolluiken, zonweringen en garagepoorten bent u bij Van den Bergh aan het juiste adres.

Kom eens langs in onze toonzaal om uw wensen kenbaar te maken. Samen zoeken we naar een oplossing op maat om in uw woning een ruimer gevoel te creëren.

Een veranda waarin u heerlijk kan wegdromen of nieuw buitenschrijnwerk dat voor meer licht in uw huis zorgt? Dit alles met veel aandacht voor duurzaamheid. Samen realiseren wij uw plannen !

Welkom

Wij werken uw project zorgvuldig volledig af van A tot Z zonder dat u zich zorgen moet maken. Ook voor klussen als het plaatsen van gipsplaten wanden, plafonds, timmerwerk of het bekleden van goten en oversteken, kan u op Van Den Bergh rekenen.

Welkom
Welkom

  Openingsuren:
maandag t.e.m. vrijdag: 8:30u - 17:30u
zaterdag: 9:00u - 17:00u
of op afspraak
gesloten op zon- en feestdagen
  H. Van Den Bergh
Spijker 38
B-2910 Essen
België
Liggingsplan
Cookie & Privacy policy
BE 0442.518.057
©2015 Van Den Bergh Verandas & Serres